Hová menjünk nyaralni július 2016

Ez a nyár meghatározó dilemma: szeretne értesülni a legújabb kasszasikerek, hanem azt szeretnék, hogy kívül élvezi az időjárás. Mi van egy cinephile csinálni eltekintve várakozás szerencsétlenül őszi? Ne félj ezüst képernyőn tudós, most meg tudod csinálni mindkettőt.

Ez július világhírű partvonal Brighton fogadják be egy óriás 40sq m (430sq ft) képernyőn épült a napégette kavics, amely bemutatja a legújabb kiadások, kultikus klasszikus és sportesemények, beleértve az euro 2016 és Wimbledon.

Távol a tengerpart, Brighton élmények minden divatos flare, amit elvár a londoni East Enden, így várható, hordós sör, szüret vásárlás és neves művészeti galériák, valamint egy kúp fish and chips vagy két, ez az angol tengerparti után minden.


Martin Stitchener – 2014

Hosszú távú: Papeete, Tahiti

A higany olvadás a 30 fokos jel, a dolgok kezdenek sistereg a Dél-csendes-óceáni paradicsom Tahiti, híres sekély türkizkék megduzzad és jellegzetes fekete homokos partján.

Ez nem csak az időjárás, ami hotting fel, mégis. Júliusban a város Papeete kitör, mint a házigazdák, a vibráló Heiva I Tahiti fesztivál, fülledt éves estélyen ünneplő hagyományos polinéz kultúra dekadens divat.

Betiltott 166 éve a konzervatív brit, aki tartotta a nyilvános előadás egyfajta erotikus képeivel, ma az ünnepségek vonja hip-elfordítható ote’a dance kijelzők, Ivo (a bambusz orr fuvola) zenekarok és mozgó reo ma’ohi acapella éneklés.

Gyere július, két migrációs mintákat lehet megfigyelni körül élénk vizek az Isle of Man: hogy a dicső óriáscápa ahogy dél felé felé az Atlanti-óceán és a rövid nyaralt emberi, dacolva a kutyus lapát keresztül hidegrázás az ír-tenger.

Keith Parker – 2008

Mivel az Egyesült Királyságban leállt összejönni Cetcápafélék uszonyáért, a hús és az olaj az 1990-számokat megduzzadtak, és a védett szépségek most rendszeres látogatók a brit partok.

Vegyünk egy feltérképezte hajókirándulások ki Peel hogy rengeteg cápák, valamint a delfinek, bálnák és fókák. Vagy pedig, lesz egy ilyen rövid nyaralt emberek és próbálja meg úszni közöttük.

Úgy hangzik, mintha egy film: egy idegen érkezik egy távoli ausztrál előőrs, fedett narancssárga homokkő por, csak hogy megtalálja a helyiek elkényezteti mindenféle bizarr viselkedik versenyzés teve.

De kiutat a hátország Ausztráliában, hogy pontosan mi megy le Alice Springs. Visszatérve július 9-én, a Camel Cup minden dicsőségét a Grand National de nem reagál, és engedetlen tevét vezet a töltés. Várják sör, ugratás és a ruhákat is, hogy jöjjön vissza egy homokos árnyalatú mandarin.

Keith Parker – 2005

Mint a jó graffiti, néhány tag csak kibír, és ez volt a módja a Linz, amióta egy jeladó az Európa Kulturális Fővárosa 2009-ben vissza.

Ausztria harmadik város most egy szabadtéri művészeti galéria rendezi: a pasztell festett középkori központja és a neo-klasszikus nagyságot méltó minden esztéta figyelmét és hajókirándulást a csendes kikötővel felfedje 20 hatalmas munka homlokzatokon régi ipari épületek.

Mi több, ez ad otthont a 30. kiadása Pflasterspektakel 21-23 júliusban. Ez a hatalmas művészeti fesztivál mindent kínál a gravitációs meghazudtoló akrobaták és improvizációs színház zene, a tánc, felvonulások és bohóckodás – mind az utcákon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.