Szálloda Windsor felülvizsgálata

Rengeteg olyan boutique hotelek szép, de a szálloda rendelkezik a széle, amint járni. Egyenes elmúlt vétel, a villában oldalsó ajtók nyílnak a pompás kert hatalmas egzotikus növények, egy szabadtéri medencével és egy nagy ketrecet, amely egy pár színes papagájok. Igen, Windsor lesz nekem szépen.

Miután egy egyszerű ellenőrzést a barátságos személyzet, mi látható akár a háromágyas szoba, amely úgy lett kialakítva, a svájci művész Felice Varini. Minden szoba a Windsor díszítette egy másik művész – köztük Jean Le GAC, Peter Fend és Charlemagne Palestine – és Varini által készített merész munka a mi kertre néző szoba egy kis terasz.

Craig Stanfill – 2015

A vastag piros vonal fut át a fehér falak, cikcakk alakú oda-vissza. Varini specializálódott építészeti terek és van egy egész A4-es lapon a szobában magyarázza ezt a koncepciót. Ez határozottan ideges és elindul a buja kertre néző szépen. Mi szórakozott látni, hogy a fürdőszobában nincs ajtó, és a zuhany teljes mértékben figyelembe véve a hálószobában. (A WC, örülök, hogy azt mondják, van egy külön szobában).

A szoba nem csak mókás, kreatív aspektusa Szállodawindsor. A belső tér a felvonó díszített színes rakéta fali: visszaszámlálás és elemelkedésére hanghatások valóra, ha megnyomja megy! A lépcső, eközben díszített keretes műalkotás a klasszikus Tintin könyveket. Az ilyen népszerű kultúra hivatkozásokat keverjük könnyedén díszes antiquey bútordarabok a hallban, ami egy kis modern bár található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.