A jégen a kamion is csúszik

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek
0

Szerző: szabolcsvonulas.hu
Fotó: szabolcsvonulas.hu
Forrás: szabolcsvonulas.hu


Esemény ideje: 
2013. Március 14, Csütörtök - 18:35

Csütörtök este egy kamion csúszott másik kamionnak és személygépkocsinak a 4-es főúton, a jeges úttesten, Székelynél.Csütörtök este egy kamion csúszott másik kamionnak és személygépkocsinak a 4-es főúton, a jeges úttesten, Székelynél.Csütörtök este egy DAF kamion közlekedett a 4-es főúton Berkesz felől Nyírbogdány irányába. Székelynél ( 296-297-es km.szelvényben ) a vezető egy baleset miatt lassított. A járműszerelvény a kis sebesség ellenére a jeges, enyhén balra leejtő úttesten nem tudott megállni. A kamion ( az erős szél "segítségével" ) átcsúszott a menetirány szerinti bal oldalba, az álló gépkocsisor felé. A Renault előbb egy szerb rendszámú DAF kamionnak ütközött, majd a mögötte álló Opelnek, végül egy másik szerb DAF-nak.

A Renault előbb egy szerb DAF kamionnak ütközött, majd a mögötte álló Opelnek, végül egy másik szerb DAF-nak.

Az Opel a két kamion között állt, balszerencséjére.

Kamion csúszott kamionnak a jeges úttesten Székelynél.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A két kamion az oldalával egymáshoz "feküdt" mozdíthatatlanul a jeges úttesten. A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók vonultak, de a nagy tömegű kamionokkal ők nem tudtak mit kezdeni.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A két kamion az oldalával egymáshoz "feküdt" mozdíthatatlanul a jeges úttesten.

A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók vonultak.

Az utat lezárták, a forgalmat a székelyi polgárőrök segítségével terelték. A demecseri rendőrőrs intézkedett a balesetben. ( A kamionok mögött egy kis tehergépkocsi és egy autóbusz is keresztbe fordult a jégen. )


Megosztás