kisvárdai rendőrkapitányság

Halálos tűz Berkeszen

Szerda délelőtt holttestet találtak a tűz eloltása után egy családi házban, Berkesz, Rákóczi úton.Szerda délelőtt holttestet találtak a tűz eloltása után egy családi házban, Berkesz, Rákóczi úton.

2015. Január 28, Szerda - 8:30
A sínekre hajtott az Audi Ajaknál

Szombat éjjel egy személygépkocsi hajtott a vasúti sínekre Ajaknál.Szombat éjjel egy személygépkocsi hajtott a vasúti sínekre Ajaknál.

2015. Január 24, Szombat - 3:00
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Nem tudtak megegyezni

Csütörtök délután két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Aradi vértanúk terén.Csütörtök délután két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Aradi vértanúk terén.

2015. Január 22, Csütörtök - 14:00
Koccanás az esőben

Hétfő délelőtt két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Mester és Rákóczi utca kereszteződésében.Hétfő délelőtt két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Mester és Rákóczi utca kereszteződésében.

2015. Január 19, Hétfő - 10:00
Kis koccanás - hosszú műszaki mentés

Hétfő délelőtt egy követ szállító nyergesbillenős kamion borult az árokba, a 381-es úton, Kékcse és Kisvárda között.Hétfő délelőtt egy követ szállító nyergesbillenős kamion borult az árokba, a 381-es úton, Kékcse és Kisvárda között.

2015. Január 19, Hétfő - 9:10
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Begyújtott a néni

Szombat délután füstöt láttak a szomszédok egy családi ház cserepei alól előtörni Kisvárda, Kastal utcán.Szombat délután füstöt láttak a szomszédok egy családi ház cserepei alól előtörni Kisvárda, Kastal utcán.

2015. Január 17, Szombat - 15:10
Halálos ütközés Ajak mellett, a felüljárón

Szombat délután személygépkocsi ütközött kamionnal a 4-es főúton, Ajaknál. A személygépkocsi vezetője meghalt.Szombat délután személygépkocsi ütközött kamionnal a 4-es főúton, Ajaknál. A személygépkocsi vezetője meghalt.

2015. Január 17, Szombat - 13:45
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Az esetről készült felvételek megtekintése kiskorúak részére nem ajánlott.
Gázpalack robbant Pátrohán

Szerda délelőtt lakóház égett le Pátroha, Dózsa György utcán.Szerda délelőtt lakóház égett le Pátroha, Dózsa György utcán.

2015. Január 14, Szerda - 9:55
Elütötte a gyalogost, majd bevitte a kórházba

Szerda délelőtt személygépkocsi gázolt gyalogost a zebrán, Kisvárda, Árpád utcán.Szerda délelőtt személygépkocsi gázolt gyalogost a zebrán, Kisvárda, Árpád utcán.

2015. Január 14, Szerda - 9:45
Oldalára borult a FIAT Papon

Kedd délelőtt egy személygépkocsi borult az oldalára Pap, Kossuth úton.Kedd délelőtt egy személygépkocsi borult az oldalára Pap, Kossuth úton.

2015. Január 13, Kedd - 8:05
Tartalom átvétel