kisvárdai rendőrkapitányság

V. Megyei Balesethelyszínelői Verseny - Nyíregyháza

A közlekedési rendőrök szakmai elméleti tudásukról és gyakorlati felkészültségükről adtak számot a baleset-helyszínelői versenyen.A közlekedési rendőrök szakmai elméleti tudásukról és gyakorlati felkészültségükről adtak számot a baleset-helyszínelői versenyen.

2015. Szeptember 3, Csütörtök - 9:00
Elgurult a pótkocsi

Hétfő délután álló gépkocsinak gurult egy pótkocsi Kisvárda, Piac utcán.Hétfő délután álló gépkocsinak gurult egy pótkocsi Kisvárda, Piac utcán.

2015. Augusztus 31, Hétfő - 17:50
Mintha a fának támasztották volna a Volkswagent

Vasárnap délután egy személygépkocsi hajtott le az útról, és ütközött érdekes módon a fának Laskod és Nyírtass között.Vasárnap délután egy személygépkocsi hajtott le az útról, és ütközött érdekes módon a fának Laskod és Nyírtass között.

2015. Augusztus 30, Vasárnap - 12:45
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Megcsapta a mozdony füstje

Szombat délelőtt egy villanymozdony gyulladt ki Kisvárdán a vasútállomáson.Szombat délelőtt egy villanymozdony gyulladt ki Kisvárdán, a vasútállomáson.

2015. Augusztus 29, Szombat - 9:05
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Nem oda figyelt, az autónak ütközött a segédmotoros

Szombat délelőtt segédmotor és személygépkocsi ütközött Szabolcsveresmart-Rozsálypuszta, Rákóczi úton.Szombat délelőtt segédmotor és személygépkocsi ütközött Szabolcsveresmart-Rozsálypuszta, Rákóczi úton.

2015. Augusztus 29, Szombat - 8:55
A másik autó mellé esett a SEAT

Szombat délelőtt egy személygépkocsi csúszott meg és borult az árokba a 4105-ös úton, Nyírkarásznál. Szombat délelőtt egy személygépkocsi csúszott meg és borult az árokba a 4105-ös úton, Nyírkarásznál.

2015. Augusztus 22, Szombat - 11:50
A cikk képgalériát is tartalmaz
Árokba csúszott és fának ütközött a Ford Nyírkarásznál

Szombat délelőtt egy személygépkocsi csúszott árokba és ütközött fának a 4105-ös úton Nyírkarásznál.Szombat délelőtt egy személygépkocsi csúszott árokba és ütközött fának a 4105-ös úton Nyírkarásznál.

2015. Augusztus 22, Szombat - 11:30
A cikk képgalériát is tartalmaz
Jött a nagy, sárga busz

Szombat reggel személygépkocsi ütközött autóbusznak Kisvárda, Kölcsey és Várday utca kereszteződésében.Szombat reggel személygépkocsi ütközött autóbusznak Kisvárda, Kölcsey és Várday utca kereszteződésében.

2015. Augusztus 22, Szombat - 9:00
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Az ütközés után több, mint 7 méterre csúszott a motoros

Szombat délelőtt segédmotoros és személygépkocsi ütközött Kisvárda, Árpád utcán.Szombat délelőtt segédmotoros és személygépkocsi ütközött Kisvárda, Árpád utcán.

2015. Augusztus 15, Szombat - 9:00
A cikk képgalériát is tartalmaz
A fákat elkerülték

Péntek délelőtt egy személygépkocsi borult fel a 4-es főúton Ajak és Kisvárda között.Péntek délelőtt egy személygépkocsi borult fel a 4-es főúton Ajak és Kisvárda között.

2015. Augusztus 14, Péntek - 11:00
A cikk képgalériát is tartalmaz
Tartalom átvétel