kisvárdai rendőrkapitányság

Szegélykövön át, kerítésen be

Hétfő délután kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Kisvárda, Vasút utcán.Hétfő délután kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Kisvárda, Vasút utcán.

2014. Április 21, Hétfő - 14:00
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Parázsból lett a tűz?

Vasárnap reggel egy melléképület gyulladt ki Kisvárda, Bessenyei közben.Vasárnap reggel egy melléképület gyulladt ki Kisvárda, Bessenyei közben.

2014. Április 20, Vasárnap - 6:10
A cikk képgalériát is tartalmaz
Kútból mentették a boxert Nyírtasson

Csütörtök este egy kútba esett kutyát mentettek Nyírtass, Hatház úton.Csütörtök este egy kútba esett kutyát mentettek Nyírtass, Hatház úton.

2014. Április 17, Csütörtök - 19:30
Felborult a kerékpáros Gyulaháza és Nyírkarász között

Csütörtök este egy kerékpáros borult fel a 4105-ös úton, Gyulaháza és Nyírkarász között.Csütörtök este egy kerékpáros borult fel a 4105-ös úton, Gyulaháza és Nyírkarász között.

2014. Április 17, Csütörtök - 19:10
Az esetről készült felvételek megtekintése kiskorúak részére nem ajánlott.
Hatalmas füsttel égett a nádas Kisvárda mellett

Csütörtök délután ismét füst veszélyeztette a 4-es főút forgalmát. Égett a nádas Kisvárda mellett.Csütörtök délután ismét füst veszélyeztette a 4-es főút forgalmát. Égett a nádas Kisvárda mellett.

2014. Április 17, Csütörtök - 17:10
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
A felüljáró szalagkorlátjának ütközött a Toyota Ajaknál

Szerda este személygépkocsi ütközött szalagkorlátnak a felüljárón, Ajak mellett.Szerda este személygépkocsi ütközött szalagkorlátnak a felüljárón, Ajak mellett.

2014. Április 16, Szerda - 20:50
A cikk képgalériát is tartalmaz
Avartűz miatt zárták le a 4-es főutat Kisvárdánál

Szerda délután égett az aljnövényzet a 4-es főút mellett Kisvárdánál. A füst miatt az utat le is kellett zárni.Szerda délután égett az aljnövényzet a 4-es főút mellett Kisvárdánál. A füst miatt az utat le is kellett zárni.

2014. Április 16, Szerda - 17:10
Jobbról jött az őz

Kedd reggel őznek ütközött egy személygépkocsi a 4-es főúton Berkesznél.Kedd reggel őznek ütközött egy személygépkocsi a 4-es főúton, Berkesznél.

2014. Április 15, Kedd - 7:30
A cikk videót is tartalmaz
Bezárt miatta a posta

Hétfő reggel gépkocsi ütközött villanyoszlopnak Tornyospálca, Kossuth utcán.Hétfő reggel gépkocsi ütközött villanyoszlopnak Tornyospálca, Kossuth utcán.

2014. Április 14, Hétfő - 6:05
A cikk képgalériát is tartalmaz
Kisvárda - katasztrófavédelmi ifjúsági verseny

Szerdán kettős záhonyi győzelem született az ifjú katasztrófavédők versengésén, Kisvárdán.Szerdán kettős záhonyi győzelem született az ifjú katasztrófavédők versengésén, Kisvárdán.

2014. Április 9, Szerda - 9:00
Tartalom átvétel