kisvárdai rendőrkapitányság

Visszapillantó tükörrel sodorta el a gyalogost

Szombat hajnalban kis tehergépkocsi sodort el egy gyalogost Anarcs, Damjanich utcán.Szombat hajnalban kis tehergépkocsi sodort el egy gyalogost Anarcs, Damjanich utcán.

2014. Október 11, Szombat - 5:00
Állította, hogy a másik világítás nélkül jött

Péntek este két személygépkocsi ütközött a 4-es főút és a 3832-es út kereszteződésében, Dögénél.Péntek este két személygépkocsi ütközött a 4-es főút és a 3832-es út kereszteződésében, Dögénél.

2014. Október 3, Péntek - 20:20
Cementszállítónak ütközött, majd az árokba vágódott a Chevrolet Nyírtassnál

Péntek reggel előzésnél cementszállító nyerges szerelvénynek ütközött egy személygépkocsi a 4-es főúton Nyírtassnál, majd az árokba vágódott.Péntek reggel előzésnél cementszállító nyerges szerelvénynek ütközött egy személygépkocsi a 4-es főúton Nyírtassnál, majd az árokba vágódott.

2014. Október 3, Péntek - 7:00
Két gépkocsi ütközött, de három rongálódott

Szombat délelőtt két gépkocsi ütközött, de három rongálódott meg Kisvárda, Temesvári utcán.Szombat délelőtt két gépkocsi ütközött, de három rongálódott meg Kisvárda, Temesvári utcán.

2014. Szeptember 27, Szombat - 10:45
A vizes fűben találták meg a férfit

Hétfő délután egy eszméletlen férfit találtak a járókelők Kisvárda, Vár zugban.Hétfő délután egy eszméletlen férfit találtak a járókelők Kisvárda, Vár zugban.

2014. Szeptember 22, Hétfő - 17:15
Felgyújtották a Mercedest

Péntek éjjel egy személygépkocsi égett Kisvárda, Kodály Zoltán utcán.Péntek éjjel egy személygépkocsi égett Kisvárda, Kodály Zoltán utcán.

2014. Szeptember 12, Péntek - 1:30
Kihajtott a motoros elé a Renault Ajaknál

Vasárnap este személygépkocsi és motorkerékpáros ütközött a 4-es főúton Ajaknál.Vasárnap este személygépkocsi és motorkerékpáros ütközött a 4-es főúton Ajaknál.

2014. Augusztus 31, Vasárnap - 18:00
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Elakadt a szlovén kamion, segített a kisvárdai vállakozó

Szombat délelőtt gödörben elakadt kamiont mentettek Kisvárda, Városmajor úton.Szombat délelőtt gödörben elakadt kamiont mentettek Kisvárda, Városmajor úton.

2014. Augusztus 30, Szombat - 10:30
Kanyarodó autónak ütközött és meghalt a motoros Tiszakanyáron

Péntek délután kanyarodó személygépkocsinak ütközött egy motoros Tiszakanyár, Dombrádi úton. A motoros meghalt.Péntek délután kanyarodó személygépkocsinak ütközött egy motoros Tiszakanyár, Dombrádi úton. A motoros meghalt.

2014. Augusztus 29, Péntek - 16:15
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Az esetről készült felvételek megtekintése kiskorúak részére nem ajánlott.
Kanyarban csúszott a rendőrautónak a Volkswagen

Szerda hajnalban két gépkocsi ütközött a 4115-ös úton Tiszaszentmárton és Eperjeske között.Szerda hajnalban két gépkocsi ütközött a 4115-ös úton Tiszaszentmárton és Eperjeske között.

2014. Augusztus 27, Szerda - 5:45
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Tartalom átvétel