Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet

Megújult az együttműködési megállapodás

Csütörtökön megújította együttműködési megállapodását a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei Büntetés-végrehajtási Intézet.Csütörtökön megújította együttműködési megállapodását a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei Büntetés-végrehajtási Intézet.

2014. Február 6, Csütörtök - 14:00
II. Megyei Rendvédelmi Nap - zárka feltörési bemutató

Pénteken Nyíregyházán, a közös Rendvédelmi Napon látványos zárka feltörési bemutatót tartottak.Pénteken Nyíregyházán, a közös Rendvédelmi Napon látványos zárka feltörési bemutatót tartottak.

2013. Május 31, Péntek - 10:45
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
II. Megyei Rendvédelmi Nap

Pénteken „Ne légy áldozat” jelmondattal rendezték meg Nyíregyházán a közös Rendvédelmi Napi Ünnepséget.Pénteken „Ne légy áldozat” jelmondattal rendezték meg Nyíregyházán a közös Rendvédelmi Napi Ünnepséget.

2013. Május 31, Péntek - 9:30
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
A hét fotója 16

A 2012. év 45. hét legjobb fotója a Szabolcsvonulás.hu felvétele lett, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet szervezésében tartott közös gyakorlatról.A 2012. év 45. hét legjobb fotója a Szabolcsvonulás.hu felvétele lett, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet szervezésében tartott közös gyakorlatról.

2012. December 2, Vasárnap - 12:55
Kigyulladt a személygépkocsival ütköző rabszállító ( gyakorlat )

Szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet szervezésében közös gyakorlat kerül megtartásra. A börtön előtt rabszállító és személygépkocsi ütközött. Személyek szorultak be, és a járművek kigyulladtak.Szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet szervezésében közös gyakorlat kerül megtartásra. A börtön előtt rabszállító és személygépkocsi ütközött. Személyek szorultak be, és a járművek kigyulladtak.

2012. November 10, Szombat - 7:40
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Kigyulladt egy zárka a nyíregyházi börtönben ( gyakorlat )

Szombat reggel a Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben egy többszemélyes zárka gyulladt ki, a feltételezés szerint.Szombat reggel a Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben egy többszemélyes zárka gyulladt ki, a feltételezés szerint.

2012. November 10, Szombat - 7:40
Megyei Rendvédelmi Nap - zárka feltörési bemutató

A büntetés-végrehajtási Intézet kommandósainak zárka feltörési bemutatója a Megyei Rendvédelmi Napon, Nyíregyházán.A büntetés-végrehajtási Intézet kommandósainak zárka feltörési bemutatója a Megyei Rendvédelmi Napon, Nyíregyházán.

2012. Május 11, Péntek - 13:15
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Megyei Rendvédelmi Nap - közös szimulációs bemutató

Közös rendőrségi, bévés és tűzoltó szimulációs bemutató a Megyei Rendvédelmi Napon, Nyíregyházán.Közös rendőrségi, bévés és tűzoltó szimulációs bemutató a Megyei Rendvédelmi Napon, Nyíregyházán.

2012. Május 11, Péntek - 11:40
A cikk képgalériát is tartalmaz
Megyei Rendvédelmi Nap

Péntek délelőtt rendezték meg Nyíregyházán a Megyei Rendvédelmi Napot.Péntek délelőtt rendezték meg Nyíregyházán a Megyei Rendvédelmi Napot.

2012. Május 11, Péntek - 10:00
A cikk képgalériát is tartalmazA cikk videót is tartalmaz
Szolgálati kutyák gyakoroltak

Csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Bujtosi tónál összevont képzésen vett részt a rendőrség és büntetés-végrehajtás kutyás állománya.Csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Bujtosi tónál összevont képzésen vett részt a rendőrség és büntetés-végrehajtás kutyás állománya.

2012. Március 22, Csütörtök - 9:00
A cikk képgalériát is tartalmaz
Tartalom átvétel