Egy rövid bemutatása Mexikói ételek

Mexikói ételek egyike a legkeresettebb konyhák és szerte a világon. Bárhová mész, akkor köteles találni mexikói ételek, mint a gasztronómiai igény erre a konyha növekszik. Mexikói étel híres ízek, izgalmas ízeket és csábító, fűszeres ízű.

Mexikói étel nyúlik vissza, hogy a pre-hispán korszak. Az aztékok és a spanyol telepesek hozzájárult az evolúció ilyen típusú élelmiszerek. A nem saját vegetáriánus felhasznált összetevők mexikói konyha a sertés-, marha- és csirke. Ami a vegetáriánus összetevők, brokkoli, karfiol, retek és paprika használják bőségesen. Azt is megállapította, hogy a karib-tengeri és a francia is felelősek az evolúció mexikói konyha.

Minden régió Mexikó saját egyedi íz, a stílus és a változatosság. Különböző éghajlati viszonyok és a különböző etnikai csoportok hozzájárulnak a hatása a mexikói gasztronómia. A dél-keleti része Mexikóban híres csirke és fűszeres zöldség. Míg az északi régióban, meg fogja találni a marha- és felhasznált hús ételeket. Ha elég szerencsések ahhoz, hogy utazni az egész Mexikóban, akkor könnyen különbséget tenni az edényeket a régiók között.

“Arroz con Pollo” egy jól ismert mexikói csemege, hogy rendelkezik azzal a képességgel, hogy viszket a ízlelőbimbókat. Ez alkotja a rizs és a csirke, és van úgy, hogy egy hagyományos csemege. Az edényt kap nagyon színes, mint ez tette ki keverékéből zöldségek, friss fűszernövények és a sáfrány.

“Barbacoa” hasonlít a barbecue és mivel nyúlik vissza a történelmi időkben, barbecue állítólag származott “barbacoa”. Hasonlóan ahhoz, ahogy mi egy barbecue, hús lassan főtt nyílt tűzön az ilyen típusú étel. “Barcacoa de cabeza” egy észak-mexikói kedvenc, ahol a tehén feje főtt lassan nyílt tűzön.

“Pico de gallo” olyan kakas csőre spanyol és ez egy gyümölcssaláta limejuice elterjedt az egész. Tálalás előtt, sós fehér chilipaprikaport van szórva az edényt, hogy adjunk még egy kis fűszeresség, hogy az étel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.